ANGST

Det er vigtigt at tage angst alvorligt og rigtig mange mennesker lider af angst. Der er i Danmark ca. 300.000 mennesker som går rundt med angst. Heldigvis er der i dag mere åbenhed omkring det og tit bliver emnet omtalt på sociale medier.

Min behandling af angst er Metakognitivt. Det har vist sig at give gode resultater og hvorfor nu det?

Metakognitiv behandling er en anderledes måde at hjælpe på da den ikke dyrker symptomerne, men mere ser mulighed i at arbejde med tanker. At flytte dine tanker til positive billeder, steder eller oplevelser. Det får dig til at få anden følelse i kroppen og hermed en ny handling. Denne nye handling giver oplevelse af at ting kan være anderledes. Når først du oplever dette vil den lagres i din krop og tanker. Kroppen husker nemlig alt hvad den bliver udsat for. Det er en virkelig god behandlingsform. Samtidig bruger jeg mindfulness, visualisering, samt loven om tiltrækning, positiv psykologi osv. Det er et meget spændende område og der er altid guld i din angst. Du fik den ikke uden grund og den kan blive din bedste ven.Min tilgang til behandling af angst omfatter andet end angsten i sig selv. Vi skal rundt om dig med andre emner og have bygget positive opleveler på så du ikke kun er din angst. 

                                                        Coaching

      Coaching er en rigtig spændende måde at arbejde på. Du kommer med en udfordring i dit liv og herfra laver vi mål, handlinger og resultat. Det er virkelig et redskab så ændre dit liv og især dine tanker og fokus ændre meget.