Samtaler


Samtale 1:1  gratis
Samtale 1:1 gratis

Du har behov for hjælp og ønsker at booke en tid hvor vi taler sammen 1:1 hos mig. Det er for mange rigtig svært at tage kontakt vedr. deres angst. Du har et ønske om at få hjælp til dine udfordringer og vil høre om de muligheder jeg har for at hjælpe dig. Dine forventninger bliver afstemt. Vi tager udgangspunkt i dig og det der udfordre dig. Jeg fortæller dig hvad jeg ser gennem min stærke intuition og hvordan jeg kan hjælpe dig med din angst.. Efter endt samtale ser vi om du ønsker et forløb. Herefter aftaler vi datoer frem i kalenderen, hvor vi kan gå i dybden med dine udfordringer. Inden første tid skræddersyer jeg et specielt forløb til dig så du kommer igennem din udfordring med angsten på en rigtig god måde. Du vil få masser af inspiration med dig hjem.

Samtale 1:1 kan foregå på mobil hvis dette er et ønske ellers hos mig.

En samtale er gratis for dig.

En session vare ca. 1 time


Samtaleforløb 1:1
Samtaleforløb 1:1

Et forløb hos mig er hvor vi mødes 7 gange. Det er et forløb som jeg har lavet specielt til dig og dine udfordringer med din angst. Der vil blive små øvelser du kan løse til næste samtale og som vil give dig indsigter og læring.

Værdien for dig vil være at du lære din angst at kende og hvorfor du har den. Du lære at den ikke er hele dig og at du har et liv ved siden af.

Du får et andet liv som vil berige dig.

At have udfordringer handler meget om tanker, handling og følelser og derfor vil den Metakognitive terapi være en del af samtalerne. Jeg vil bruge min stærke intuition under hele forløbet.

De emner vi vil arbejde med er:

Loven om tiltrækning

Visualisering eksistentiel terapi

Metakognitiv terapi

Manifestation

Coaching

Drømme

Målsætning

Vi bygger mange af dine ressourcer ind i forløbet og du vil opleve et mere inspirerende åben liv efter dette forløb.

Forløb koster 550 kr pr. time

En session vare ca. 1 time

Psykoterapi og coaching handler om ballance i livet