Samtaler

Samtale 1:1
Samtale 1:1

Du har behov for hjælp og ønsker at booke en tid hvor vi taler sammen 1:1 hos mig. Du har et ønske om at få hjælp til dine udfordringer og vil høre om de muligheder jeg har for at hjælpe dig. Dine forventninger bliver afstemt. Vi tager udgangspunkt i dig ligenu og det der udfordre dig. Samtalen vil give dig indsigt og redskaber til at hjælpe dig. Jeg fortæller dig hvad jeg ser gennem min stærke intuition. Efter endt samtale ser vi om du ønsker et forløb. Herefter aftaler vi datoer frem i kalenderen, hvor vi kan gå i dybden med dine udfordringer. Inden første tid skræddersyer jeg et specielt forløb til dig så du kommer igennem din udfordring på en rigtig god måde. Du vil få masser af inspiration med dig hjem.

Samtaler 1:1 kan foregå på mobil hvis dette er et ønske.

En samtale koster 500 kr

En session vare 1 time


Samtaleforløb 1:1
Samtaleforløb 1:1

Et forløb hos mig er hvor vi mødes 7 gange. Det er et forløb som jeg har lavet specielt til dig og dine udfordringer. Der vil blive opgaver du skal løse til næste samtale og som vil give dig indsigter og læring.

Værdien for dig vil være at du lære din angst at kende og hvorfor du har den. Du lære at den ikke er hel dig og at du har et liv ved siden af.

Du får et andet liv som vil berige dig.

At have udfordringer handler meget om tanker, handling og følelser og derfor vil den Metakognitive terapi være en del af samtalerne. Jeg vil bruge min stærke intuition under hele forløbet og andre emner som kost, motion og søvn vil være dele at terapien.

De emner vi vil arbejde med er:

Loven om tiltrækning

Visualisering eksistentiel terapi

Metakognitiv terapi

Manifestation

Coaching

Drømme

Målsætning

Vi bygger mange af dine ressourcer ind i forløbet og du vil opleve et mere inspirerende åben liv efter dette forløb.

Samtaleforløbet koster 3200 kr eller enkelte sessioner 500 kr.

En session vare 1 time

Psykoterapi og coaching handler om ballance i livet