De 4 selvfølelser

Alle mennesker har 4 selvfølelser som vi automatisk bruger bevidst eller ikke tænker så meget over. Det er centrale selvfølelser som har betydning for om vi har et godt liv. De 4 selvfølelser er:

Selvtillid

Selvværd

Selvrespekt

Selvaccept

Hvis man arbejder med disse følelser i forbindelse med angst vil det give dig en frihed og ro da du pludselig rummer dig selv på en mere autentisk måde.

Du er som du er og du har de følelser du har og så er den ikke længere.

Kunsten er at  accepterer din angst og have respekt for den. Du har fået den fordi du skal lære noget og det spændende er at finde ud af hvad den vil fortælle dig.

Tit er det gaver for livet som vil gøre dit liv nemmere og mere ægte.


Lær at lytte til din krop

Hvorfor har jeg angst er der mange kvinder som spørg om. Hvorfor lige mig og hvor kommer den fra. Det er rigtig vigtigt at lære rejsen fra tanker til krop hvor du mærker din angst.

At gå i terapi betyder at handle på den måde du har det og at være god ved dig selv. Du bruger tid på dig selv og er kærlig ved dig selv.

I virkeligheden burde vi alle gå i terapi det meste af vores liv for det er så befriende og lærerigt at kende sig selv sådan rigtigt helt ind til kernen af vores sjæl.

Den måde jeg arbejder på er spirituelt vejledning og kognitiv adfærdsterapi.

Angsten fik du engang da du blev påvirket/oplevede en meget stærk emotionel oplevelse. Den gav dig en kæmpe advarsel om at det her er virkelig ubehageligt.

Så er det jo sådan at vores krop lagre oplevelser og husker lyn hurtigt at denne situation er ubehagelig . Næste gang du er i samme situation kommer angsten tilbage.

Herefter kommer tankerne og du kan få angst for angsten. Cirklen er startet.

Min måde at arbejde er den positive vinkel hvor der ligger budskaber i din angst og en kæmpe gave til dig.

Du skal nemlig lære at være god ved dig selv og passe på dig selv. Den kan blive din antenne og en godt redskab til at leve et lykkeligt liv.

Når du lære at lytte til din krop vil du navigere anderledes i livet og lære at sige NEJ NÅR DET FØLES FORKELRT.

tanker

følelse

handling 

Nye handlinger giver et anderledes liv og du oplever glæde.


KlinikStart

At åbne en klinik efter du har været til den afsluttende eksamen kan være med en del angst for mange. Der dukker mange spørgsmål op og går det nu som du forventer.

Alle står i denne situation og mange tør faktisk ikke tage springet da de mener at man skal sige sit arbejde op og kun leve af klinikken. Det behøves man ikke til at starte med og måske bliver det slet ikke målet når først klienterne kommer til dig.

Statistisk set er det kun få som får rigtig godt gang i klinikken fordi de ikke kender alle de elementer som skal være på plads for at kunne tiltrække klienter.

Her vil jeg nævne de vigtigste elementer:

Mindset

Din viden

Du skal ikke hjælpe alle

Målgruppe

Produkt

Annoncering og CVR

Indre forventninger til hvordan det skal være

Omsætning og målsætning

At være specialist på sit område


De nævnte områder er vigtige for så er der ballance i forhold til forventninger og det antal klienter der ringer til dig.

Når du er i ballance og dit mindset er i ballance kommer klienter faktisk til dig.

Forstil dig du er dybt frustreret over at der ikke kommer 10 klienter. Så er det netop det du sender ud til universet og hvad får du tilbage: ingen klienter

Er du taknemmelig og ikke har forventninger men sender du at alle klienter er velkommen til dit speciale så ringer mobilen tro mig det virker.


At komme i dette mindset kræver træning og terapi da det jo handler om dig og dit følesystem.

Håber du blev inspireret til at kigge ind på dig selv på en anden måde og måske også med en befriende energi.

Held og lykke med din kommende klinik som bliver helt fantastisk.
Vil du lære at sætte grænser så andre kan forstå dem ?

At sætte grænser over for et andet menneske kan være svært hvis du ikke helt ved hvordan du skal sige fra. Samtidig kan det være ret nyt for dig at andre overskrider dine grænser. Men en ting er helt klart at det er dig der bestemmer hvordan andre behandler dig. Og kun dig husk lige det.
Grænser kan handle om overskridelse af adfærd både verbalt og fysisk.
Begge typer er meget ubehagelige.

For at blive god til at sætte grænser bliver du nødt til at kende dig selv så du ved hvor dine grænser er. Det at sætte sig ned og skrive sine grænser ned er en god øvelse.
Skriv alle de situationer du kan komme ud for på den sine side af papiret og på anden side skriver du den måde du vil reagere på og hvordan du vil sætte grænser.
Så har du helt klart et billede af det som er rigtigt for dig og hvordan det vil være at opleve.
Nu er du forberedt og kan ikke blive overrasket mere. 

I denne tid med Sexisme er det vigtigt at du kender dig selv godt og dine grænser da du og kun du kan passe godt på dig selv.
Lider du af angst kan det blive en udfordring at mærke dig selv godt da din angst kan forhindre dig i at tage over og du glemmer hvor dine grænser er. Her tænker jeg på fx. socialangst som fylder meget i selskab med andre og oplever du så samtidig at dine grænser bliver overskredet kan det opleves værre.
Psykoterapi med kognitiv tilgang kan være en hjælp til både socialangsten og grænserne.


BLOG

Naboen fortalte at hun havde været i terapi fordi hun havde angst. Og hvad er så terapi egentlig for noget. Ja der er rigtig mange svar på dette spørgsmål afhængig af hvilken uddannelse terapeuten har taget. Det er vigtigt at undersøge terapeutens baggrund før du ringer og får en tid.

Når du går i skoven oplever du stilheden, fuglene der synger og alle duftene. Det er påvirkninger som du kan vælge at fokuserer på hele din tur. Vælger du dette vil du opleve at du får energi, mere glædefølelse i kroppen.Du kan også vælge at fokuserer på en problemstilling på din tur. Tit vil der dukke løsninger op i dine...

Kost

2020-04-24

Din krop har brug for en god kost for at fungere godt. Den skal have vitaminer, proteiner, kulhydrater og fedt. Så den rigtige kost er vigtig også i forbindelse med angst. Eller især i forbindelse med angst. Får du ikke den rigtige kost eller en sparsom grundet ingen sult falder dit blodsukker og du bliver træt og utilpas. Derfor masser...

Når man har angst og ønsker at få det bedre er det utroligt vigtigt med motion. Motion er mange ting men det handler om at du finder den motion som er rigtig for dig og hvor du oplever glæde. Det skal ikke være en sur pligt at dyrke motion men noget du glæder dig til. Det er vigtigt især i...