Andre siger :

Udtale fra Anne
Lene er empati og nysgerrighed menneske, som skaber en åbning i mig, der gør at jeg i hendes trygge nærvær kan gå ind i en dybere forandringsproces.
Jeg finder det spændende og meget givende at gå i terapi hos Lene og det har gjort, at jeg føler mig mere autentisk og åben i livets mange facetter.
Jeg kan varmt anbefale lene som psykoterapeut 


Da jeg var 12 år gammel, drømte jeg om at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg havde lige mistet min far og fik angst for at miste. Da jeg ikke kunne redde ham, så måtte jeg have en uddannelse, hvor jeg kunne redde andre mennesker. Derfor blev jeg Sygeplejerske. Der gik ikke så mange år før jeg blev nysgerrig på, hvorfor mennesker tænker, handler og føler som de gør. Jeg måtte bare finde ude af det og lære at hjælpe på endnu et niveau. 

Derfor læste jeg til Psykoterapeut og blev certificeret 4 år senere hos Ole Vadum Dahl. Nogle år senere blev jeg certificeret Stress Coach hos Bjarne Toftegård. Nu havde jeg et fundament til at se problemstillinger fra flere vinkler. Derfor er det nemt for mig hurtigt at se, problemstillingen når klienter fortæller om deres udfordring samtidig har jeg en stærk intuition.

Jeg fik angst/stress da min far døde men gennem terapi fandt jeg angsten som en gave der altid fortæller når jeg skal passe på mig selv. I dag har jeg ikke angst og lever mit liv i balance ved at lytte til min krop.


Stress kom ind i mit liv: Efter mange år som sygeplejersker kom stressen også til mig. Som afdelingssygeplejerske på 2 afsnit samtidig fik jeg mærket stressen. Måtte sige fra da jeg ikke fungerede på dette plan.


Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med Livskriser, angst og stress efter endt samtaler har de fået sig et nyt liv uden begrænsninger. Den største glæde er, at hjælpe og se, hvordan mennesker får et godt liv igen. 

Min baggrund:

Sygeplejerske gennem 31 år med angstsamtaler

Certificeret Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl 2012

Certificeret Stresscoach v/ Bjarne Toftegaard 2014

Haft klinik i 12 år hvor jeg har behandlet angst, stress, sensitivitet, livskriser med gode resultater og nu Klinikstart for alternativ behandlere.