Da jeg var 12 år gammel, drømte jeg om at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg havde lige mistet min far og fik angst for at miste. Da jeg ikke kunne redde ham, så måtte jeg have en uddannelse, hvor jeg kunne redde andre mennesker. Derfor blev jeg Sygeplejerske. Der gik ikke så mange år før jeg blev nysgerrig på, hvorfor mennesker tænker, handler og føler som de gør. Jeg måtte bare finde ude af det og lære at hjælpe på endnu et niveau. 

Derfor læste jeg til Psykoterapeut og blev certificeret 4 år senere hos Ole Vadum Dahl. Nogle år senere blev jeg certificeret Stress Coach hos Bjarne Toftegård. Nu havde jeg et fundament til at se problemstillinger fra flere vinkler. Derfor er det nemt for mig hurtigt at se problemstillingen når klienter fortæller om deres udfordring samtidig har jeg en stærk intuition.

Jeg fik angst da min far døde men gennem terapi fandt jeg angsten som en gave der altid fortæller når jeg skal passe på mig selv. I dag har jeg ikke angst og lever mit liv i balance ved at lytte til min krop.

Jeg er frontsygeplejerske og arbejder deltid og møder angsten for Corona dagligt i mit virke som hjemmesygeplejerske.

Jeg ser dagligt hvordan folk sidder med angsten og i værste tilfælde døden som de tit taler om ved vores samtaler.

Klinikstart: Jeg har skrevet denne fine bog da jeg gerne vil hjælpe andre  med at bruge 10 år på at finde ud af hvordan man driver en klinik. Samtalerne kan tages enkelt eller samlet som forløb. Vi tilrettelægger det så det passer dig.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med angst og efter endt samtaler har de fået sig et nyt liv uden begrænsninger. Den største glæde at hjælpe og se hvordan mennesker vokser er en rigtig stor glæde for mig.

Min baggrund:

Sygeplejerske gennem 31 år med angstsamtaler

Certificeret Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl 2012

Certificeret Stresscoach v/ Bjarne Toftegaard 2014

Haft klinik i 10 år hvor jeg har behandles angst, stress, sensitivitet, livskriser med gode resultater og nu Klinikstart for alternativ behandlere.