Da jeg var 12 år gammel, drømte jeg om at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg havde lige mistet min far og fik angst for at miste. Da jeg ikke kunne redde ham, så måtte jeg have en uddannelse, hvor jeg kunne redde andre mennesker. Derfor blev jeg Sygeplejerske. Der gik ikke så mange år før jeg blev nysgerrig på, hvorfor mennesker tænker, handler og føler som de gør. Jeg måtte bare finde ude af det og lære at hjælpe på endnu et niveau. 

Derfor læste jeg til Psykoterapeut og blev certificeret 4 år senere hos Ole Vadum Dahl. Nogle år senere blev jeg certificeret Stress Coach hos Bjarne Toftegård. Nu havde jeg et fundament til at se problemstillinger fra flere vinkler. Derfor er det nemt for mig hurtigt at se problemstillingen når klienter fortæller om deres udfordring samtidig har jeg en stærk intuition.

Jeg fik angst da min far døde men gennem terapi fandt jeg angsten som en gave der altid fortæller når jeg skal passe på mig selv. I dag har jeg ikke angst og lever mit liv i balance ved at lytte til min krop.

Jeg er ikke færdig med at udvikle mig og venter spændt på hvornår den næste uddannelse viser sig for mig og jeg igen bliver fyldt med energi og bare må i gang.

Coaching har for mig vist sig sammen med Psykoterapi ar være den bedste sammensatte behandling af Angst. Det åbner for udvikling samtidig med vi kigger på årsagen men ikke mindst alle dine fantastiske ressourcer. 

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med angst og efter endt samtaler har de fået sig et nyt liv uden begrænsninger. Den største glæde at hjælpe og se hvordan mennesker vokser er en rigtig stor glæde for mig.

Ressourcer bygger dig op og giver dig endnu flere muligheder for at du kan få det liv du drømmer.

Du er et helt specielt menneske og du har uanede muligheder når du tør åbne op. 

Min baggrund:

Sygeplejerske gennem 31 år med angstsamtaler

Certificeret Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl 2012

Certificeret Stresscoach v/ Bjarne Toftegaard 2014

Haft klinik i 12 år hvor jeg har behandles angst, stress, sensitivitet, livskriser med gode resultater.

Jeg har haft rigtig mange ID-Studerende gennem årene.

At hjælpe studerende med at finde deres sjæl og rejse er en fantastisk rolle som terapeut.