Andre siger :

Udtale fra Anne
Lene er empati og nysgerrighed menneske, som skaber en åbning i mig, der gør at jeg i hendes trygge nærvær kan gå ind i en dybere forandringsproces.
Jeg finder det spændende og meget givende at gå i terapi hos Lene og det har gjort, at jeg føler mig mere autentisk og åben i livets mange facetter.
Jeg kan varmt anbefale Lene som psykoterapeut  

Min baggrund:

Certificeret Sygeplejerske 1988 Ringsted Sygeplejeskole

Sygeplejerske gennem 33 år, hvor jeg har haft samtaler vedr. livskriser, sygdomsforløb, stress og angst.

Certificeret Psykoterapeut 2012 ID Academy v. Ole Vadum Dahl

Certificeret Stresscoach 2014  v. Bjarne Toftegaard

Alle mennesker indeholder hvad der skal til for at få en godt liv. Det handler alt sammen om vores tanker. Jeg har arbejdet med patient/borgerløb gennem mit virke som sygeplejerske, hvor coaching var en del af plejen. Her har vi arbejdet med livskvalitet, sygdom, Corona og ressourcer.

Jeg har haft klinik Friis Terapi i 12 år, hvor jeg har hjulpet med angst, stress, livskriser, sygdomsforløb og sensitivitet.

Jeg har hjulpet rigtig mange unge med identitetsproblemer, mobning, angst, sensitivitet, parforhold til kæreste, svigt og ensomhed. At se deres udvikling gør mig glad. 

Jeg brænder for at flytte klienter og se dem vokse og med positiv indstilling at nå i mål.

Jeg har hjulpet rigtig mange klienter i min klinik med Livskriser, angst og stress efter endt samtaler har de fået sig et nyt liv uden begrænsninger. Den største glæde er, at hjælpe og se, hvordan mennesker får et godt liv igen.